Service hos Mediq Danmark

Få vejledning af vores landsdækkende ernæringsteam bestående af erfarne produktspecialister, som alle er uddannet kliniske diætister. Vi garanterer høj service på et professionelt og forståeligt niveau både på telefon, mail eller på patientens adresse. 

Ernæringsteamet tilbyder rådgivning til patienten i forbindelse med udskrivelse fra hospitalet til hjemmet, eller andet opholdssted. Teamet samarbejder både med sygehus, praktiserende læge, kommunediætist og hjemmepleje. Vi fungerer som bindeled, så vi sikrer tryghed for patienten der udskrives. 

Fordele ved at handle hos os:

Faglig sparring og undervisning (inkl. Bed-side undervisning) 
Få undervisning af vores diætister i bl.a. pumpeopsætning, sondeplaner, pleje og hygiejne af sonder, samt kost til den småtspisende borger. 
Læs mere her

Største udvalg af kliniske ernæringsprodukter 
Med landets bredeste sortiment, er det muligt at skræddersy ernæringsplanen til enhver patient under hensyntagen til sygehistorik og smagspræferencer. 

Nem og sikker upload af grøn ordination 
Send den grønne ordination via GDPR-sikker portal til os, og få leveret bestillingen lige til døren.
Upload her

Send den grønne ordination via vores app                                                                           
Download vores app; Grøn ordinationApp store eller Google Play.

Fornyelse af den grønne ordination 
Når den grønne ordination nærmer sig udløbsdato, informerer vi patienten/værge via telefon, mail eller brev. Det vil i øvrigt fremgå på patientens faktura. 

Nemt overblik på ”Mit Mediq” 
Log ind på webshoppen og få et hurtigt overblik over de seneste ordrer og kommende leveringer på din personlige side ”Mit Mediq”.  Mediq webshop

Hold dig opdateret 
Modtag løbende information om vores services, nye produkter, undervisning m.m. ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev via: diaetist@mediq.com 

Brochurearkiv
I vores brochurearkiv har du mulighed for at se og downloade brochurer og kataloger om vores servicer, ydelser, ernæringsvejledninger og ernæringsprodukter. Brochurearkiv

Privatlivspolitik