Som kunde hos Mediq

vejledning af vores landsdækkende ernæringsteam, bestående af erfarne produktspecialister, som alle er uddannet kliniske diætister. Vi garanterer høj service på et professionelt og forståeligt niveau både på telefon, mail eller på din adresse. 

Ernæringsteamet tilbyder rådgivning til dig i forbindelse med udskrivelse fra hospitalet til hjemmet, eller andet opholdssted. Teamet samarbejder både med sygehus, praktiserende læge,  kommunediætist og hjemmepleje. Vi fungerer som bindeled, så vi sikrer tryghed for dig der udskrives. 

Fordele ved at handle hos os:

Levering lige til døren 
Dag til dag levering. Du slipper herved for besværet med at hente din ernæring på apoteket. 

Største udvalg af kliniske ernæringsprodukter 
Med landets bredeste sortiment, er det muligt at skræddersy ernæringsplanen til enhver patient under hensyntagen til sygehistorik og smagspræferencer. 

Weekend- og helligdagsåbent for akutte henvendelser 
Vores akuttelefon 2248 3800 har åbent fra kl. 9-12 weekend og helligdage, hvor du kan få hjælp af en klinisk diætist/produktspecialist. 

Fragtfri levering 
Omkostningsfri levering. Ved længerevarende levering, er det muligt at få varerne sendt automatisk til din adresse med aftalte intervaller.      

Gebyrfri returnering af pumpe 
Kontakt kundeservice tlf. 3637 9130 (tryk 3 for ernæring). 

Nem og sikker upload af grøn ordination 
Send din grønne ordination via GDPR-sikker portal til os, og få leveret bestillingen lige til døren.  
Upload her

Send den grønne ordination via vores app                                                                           
Download vores app; Grøn ordinationApp store eller Google Play.
Fornyelse af den grønne ordination 
Når den grønne ordination nærmer sig udløbsdato, informerer vi dig via telefon, mail eller brev. Det vil i øvrigt fremgå på din faktura.

Nemt overblik på ”Mit Mediq” 
Log ind på webshoppen og få et hurtigt overblik over de seneste ordrer og kommende leveringer på din personlige side ”Mit Mediq”.  Mediq webshop

Brochurearkiv
I vores brochurearkiv har du mulighed for at se og downloade brochure og kataloger om vores services, ydelser, ernæringsvejledninger og ernæringsprodukter. Brochurearkiv

 

Privatlivspolitik