Sondeernæring

Er dit barn blevet anbefalet sondeernæring via læge eller klinisk diætist, enten som supplement eller som eneste ernæringskilde, har Mediq Danmark markedets bredeste produktsortiment. Der findes mange forskellige typer af sondeernæring. Fælles for alle sondeernæringsprodukter er, at de indeholder alle de nødvendige vitaminer, mineraler, kulhydrater, proteiner og fedt som et barn har behov for. Valg af sondeernæring tilpasses ud fra dit barns højde, vægt, aktivitetsniveau og sygdomstilstand. Sondeernæring kategoriseres som medicinske fødevarer og skal altid anvendes i samråd med en læge.

Læs mere om vores sortiment og køb her

Hos os er tryghed vigtig
Sondeernæring kan bl.a. gives ved hjælp af en ernæringspumpe. Mediqs ernæringsteam kommer gerne hjem til jer og hjælper med pumpeopsætning således I får en tryg start med sondeernæring. Hos os kan du få fast leverance på sondeernæring og medicinsk tilbehør til sondeernæring. Vi leverer direkte til jeres adresse.

Vil I vide mere eller har I spørgsmål til den grønne ordination kan I kontakte Mediqs ernæringsteam på tlf. 22 48 38 00.          


 

Privatlivspolitik